AppleRyeaaVoice D'AppleRyeaaVoice: December 2012

Saturday, December 8, 2012

selamat tinggal dunia biru...

cepatnya masa berlalu....... ><
tak sangka dulu time first masa melangkah ke dunia nursing masih terkaku
masih mncari2 apakah ni pilihan aku ??
sekarang tup tup... aku dh melepasi 2 tahun pertama..
yang tinggal tahun "merah"  tahun terakhir...
hohohoho...
alhamdulilah dari hari pertama hingga skrg aku masih mampu bertahan..
masih mampu untuk melangkah dialam nursing yg sgt mencabar...
dunia nursing seyesly sgt2 mncabar, hanya yang mampu dapat kekal...

dan sekarang .. selamat tggl dunia biru setelah sthun bersama .. kini selamat datang dunia merah..uhukk.
saya dah seniorrrrrrrrrr... lalllaalallala.. makin nak berakhir , makin kuat bebanan kerja nanti..
uhuk. berdebar nak masuk tahun akhir.... moga2 berjaya dgn jayanya




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, December 7, 2012

melepas gian makan durian~

haha.. smeangat masing2 nak makan duriannnn!!!
nasib baik ada yg baik hati yang nak membawa ke dusun !
pengalaman yang best dapat bersama2 kwan2 gy dusun , makan , lepak2 smbil ketwa riang dgn kwn2..
sedetik sebelum meninggalkan tahun 2012.. weee... memori yang indah walaupun sekejap !!!

 hahhah muka2 smgt dapat gy dusun.. maklumlah ramai yg org bndar..jrg benar2 dapt tgok suasana kg...

 ni dia... boboii kuu sygg... haahah ingtkan apalah boboi itu first2..rupernya simonyet comel.. monyet yg pntg dicabar ....

uhukkk.................. ni dia.... jommm makan........ yum yummmmm


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen